Министерството на земеделието обявява конкурс за студент, който да стане съветник

...
Министерството на земеделието обявява конкурс за студент, който да стане съветник
Коментари Харесай

Министърът на земеделието си търси студент за съветник

Министерството на земеделието обявява конкурс за студент, който да стане консултант в политическия кабинет. Той ще бъде пълноправен член в екипа на служебния министър Явор Гечев и ще взе участие в решаването на настоящите въпроси в бранш " Земеделие “. В състезанието могат да кандидатстват студенти, учащи се в земеделски или лесовъдни направления в университетите в страната.

С определените претенденти ще се организира в допълнение събеседване, с цел да бъдат оценени лидерските им качества, уменията им за водене на договаряния и работа в екип. Желаещите да вземат участие би трябвало да изготвят кратка концепция/предложение за справяне с един от двата проблема в бранша: рецесията с дървата за огрев или отбраната на българските зърнопроизводители в подтекста на засиления импорт на зърно от Украйна.

Предложенията би трябвало да бъдат ясно обосновани, реалистични и да се посочат положителни практики. Въвеждането на нововъведения, на действия за запазване на околната среда, разкриването на работни места и включването на младежи и хора от уязвими групи ще носят спомагателни точки на участниците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР